Vår repertoar

Vad vi sjunger i Haningekören varierar lite beroende på olika projekts mål. Vi har hittills sjungit både traditionell körrepertoar som Och jungfrun hon går i ringen, traditionella julsånger som Stilla natt och Gläns över sjö och strand, gospelinspirerade sånger, svenska folkvisor, sånger från svenska melodifestivalen samt musik från 60-, 70- och 80-talet.

Vi har tidigare haft konserter tillsammans med ett storband då vi sjöng en del ABBA och Ray Charles, julkonsert med litet kompband, konsertsamarbete med kören Östersjöns pärlor från Nynäshamn och i oktober 2018 hade vi en välbesökt och uppskattad PUB-kväll på Vegabaren i samarbete med rythm & blues-bandet Mood Selectors.

Vi brukar även sjunga in våren och julen på äldreboendet Vendelsögården, där vi också har med oss en hel del allsånger för de boende att få sjunga med i. Även valborgssång vid firandet i Brandbergen har stått på vårt schema sedan många år tillbaka. 

Förhoppningen med blandad repertoar är att få så många glada och nöjda medlemmar som möjligt, då alla får en stor chans att finna sånger som de trivs med att sjunga. Har man roligt när man sjunger låter det mycket bättre 🙂